Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سریال «معمای شاه» گفت: از نظر من فرهنگ کشورمان پتانسیل و ناگفته‌های فراوانی برای بیان شدن دارد، اگر کارگردانان و تهیه کنندگان ما به سمت فرهنگ بومی بروند تا سال‌ها مشکل فیلمنامه و داستان تازه نخواهیم داشت.

فخرالدین صدیق شریف در گفت‌وگو با میزان پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی بازی در تله فیلم «مارپیچ» به کارگردانی سعید جلیلی را به پایان رسانده ام، با اینکه نقش کوتاهی در این اثر دارم، اما به طور کلی به نظرم کاری قابل دفاع بوده و در نهایت مورد رضایت مخاطبان قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به حضورش در سریال «گیل دخت» اضافه کرد: امسال برای بازی در سریال «گیل دخت» جلوی دوربین رفتم و خوشبختانه نقش خوبی را هم ایفا کردم، در این سریال به کارگردانی مجید اسماعیلی در نقش کد خدا ظاهر شده ام که برای خودم جذابیت زیادی داشت.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از تلویزیون اینجا کلیک کنید

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در همین راستا ادامه داد: به نظرم سریال «گیل دخت» اثری مطلوب مخاطب خواهد بود، زحمت زیادی سر این پروژه کشیده شد، با وجود بحران کرونا تمامی عوامل این ریسک را پذیرفته و برای تولید سریالی با کیفیت تلاش کردند، در صدر آن‌ها از نظرم مجید اسماعیلی کارگردان بسیار دقیقی است، وسواس خاصی داشته و سعی می‌کند تا از هیچ برداشتی به راحتی نگذرد.  

وی درباره زمان پخش سریال «گیل دخت» اذعان کرد: واقعیت امر شخصا در جریان امور پخش اثر نیستم، اما تا آنجا که به من اعلام شده به احتمال فراوان زمستان امسال راهی آنتن تلویزیون خواهد شد. این سریال نزدیک به دو سال فیلمبرداری داشته و قرار بود زودتر پخش شود، اما کرونا و برخی مشکلات دیگر پخش آن را کمی به تاخیر انداخت.  

صدیق شریف درباره نقشش در سریال «گیل دخت» ادامه داد: همانطور که گفتم در این سریال نقش یک کدخدا را بازی می‌کنم، نقش جذابی است و از آنجا که اثر متعلق به بوم گیلان است، همین اتفاق رویارویی با نقش را زیباتر می‌کند، به طور کلی همیشه کار کردن در شمال کشور را دوست دارم، به نظرم پرداختن به مناطق و فرهنگ‌های بومی می‌تواند به شدت در تولید آثار فاخر ما را یاری کند.  

وی در همین رابطه ادامه داد: از نظر من فرهنگ کشورمان پتانسیل و ناگفته‌های فراوانی برای بیان شدن دارد، اگر کارگردانان و تهیه کنندگان ما به سمت فرهنگ بومی بروند تا سال‌ها مشکل فیلمنامه و داستان تازه نخواهیم داشت. هنوز بسیاری از شهر‌های ما بکر و دست نخورده از تولیدات سینمایی و تلویزیونی مانده اند که می‌توان آن‌ها را کشف کرد.  

بازیگر سریال «معمای شاه» افزود: شما فکرش را بکنید شهر‌هایی مثل شیراز، یزد، کرمان، بوشهر، مشهد و بسیاری دیگر از شهر‌ها تا چه اندازه می‌توانند داستان‌های جذابی به سینما و تلویزیون ما اضافه کنند. امروز نیازمند آن هستیم که کمی از مرکزیت گرایی فاصله گرفته و به شهر‌های دیگر برویم. شک نکنید که مخاطب هم از تماشای این آثار لذت خواهد برد، تا چه زمانی می‌توانیم صرفا درباره تهران فیلم و سریال بسازیم و باز هم برای تماشاگر جذاب باشد؟.

صدیق شریف خاطرنشان کرد: امیدوارم بعد از موفقیت فیلم سینمایی «فروشنده» که در خطه شیراز ساخته شده بقیه هم به فکر ساخت آثار در شهر‌های دیگر بیفتند، در سریال سازی هم نمونه‌های موفقی همچون پایتخت و نون خ داشته ایم پس می‌توان امیدوار بود که سوق تولید آثار به شهرستان‌ها قطعا موفقیت آمیز خواهد بود.  

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما سینمای ایران صدیق شریف گیل دخت شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۳۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه قضا ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی، در حاشیه سفر رئیس قوه قضائیه به بندرعباس، به بندرلنگه رفت و پس از حضور در گلزار شهدای این شهرستان و ادای احترام به مقام شهیدان در همایش ملی وحدت دل‌ها، با علما و روحانیون اهل تشیع و تسنن این استان دیدار و گفت و گو کرد.

وی در ابتدای این مراسم با تجلیل از مقام معلمان و کارگران و اثر گذاری اقدامات آن‌ها در دو عرصه مهم و اساسی کشور، یکی در بخش تولید و صنعت و دیگری در بخش تعلیم و تربیت و آموزش گفت: بی تردید بسیاری از مدیران کارآمد و کارگزاران کاردان در محضر همین معلمین کسب علم کرده‌اند و تربیت شدند و امروز حضور آن‌ها در ارکان تصمیم گیری و تصمیم سازی کشور، اثر گذار و تعیین کننده است.

وی ادامه داد: هر چند زحمات این قشر فرهیخته و نورانی بر کسی پوشیده نیست، اما باید همیشه قدردان آن‌ها بود و در رفع کمبودها و خواسته‌های آن‌ها تلاش کرد، چرا که اگر این رکن جامعه تنزل پیدا کند تمام ارکان متزلزل خواهد شد

وی با تبیین جایگاه کارگران در به حرکت در آمدن چرخ‌های تولید در کشور به عنوان سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی، به ویژه نقش آن‌ها در تحقق شعار سال خاطر نشان کرد: حقیقتاً باید در مقابل این قشر تواضع کرد و از آن‌ها تقدیر کرد.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعت قوه قضائیه اضافه کرد: با تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت رئیس مذهب تشیع، حضرت امام جعفر صادق (ع) اظهار داشت: این شخصیت والا، بنیانگذار حکمت، فلسفه و فقه مدرن، فیزیک و فهم انسان از خلقت به معنای واقعی بود که با تربیت نخبگان و شاگردان برجسته در این عرصه تحولی بزرگ به وجود آورد.

رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با تأکید بر لزوم حفظ کرامت انسان‌ها تصریح کرد: مردم ما عزیز هستند و باید عزیز و عزتمند بمانند، لذا هیچ عذری که موجب شود تا شرافت مردم خدشه دار شود، پذیرفته نیست، این وظیفه دستگاه قضائی است که از این عزت صیانت کند.

وی ادامه داد: در پیاده کردن عدالت، هر گونه تبعیض، عین ظلم است و در این بین هیچ تفاوتی بین اشخاص در هر مقام و در هر لباسی که هستند، وجود ندارد، نباید کسی که به قوه قضائیه پناه آورده احساس بی پناهی کند. این اطمینان را می‌دهیم که دستگاه قضا در مبارزه با فساد، ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود و در این خصوص هیچ تعارف و ملاحظه‌ای نسبت به کسی ندارد.

رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با اشاره به ضرورت حفظ وحدت به عنوان عامل اقتدار و انسجام در کشور گفت: اگر این وحدت نبود، وعده صادق محقق نمی‌شد، دستگاه قضا با هر اقدامی، از سوی هر شخص و گروهی که بخواهد این وحدت در جامعه، به ویژه وحدت در بین ادیان و مذاهب را دچار خدشه کند و موجب شود تا امنیت روانی جامعه از بین برود، قاطعانه برخورد خواهد کرد.

حجت‌اسلام والمسلمین عبداللهی در ادامه گفت: همه‌ این جمعیت کشور از هر دینی زیر یک بیرق هستیم و در حفظ حریم کشور، تبعیض و دو دستگی نخواهیم داشت، پای همه چیز اسلام ایستاده‌ایم و امیدواریم با شما ارتقا مکتب و حریم این حرم یعنی جمهوری اسلامی، حفظ شود و بدانید که در آیه قرآن آورده شده است: «ان ینصر الله، تنصرکم»

وی ادامه داد: مردم عزیز ما در تمام عرصه‌ها و هر جا که نیاز بود، حضور داشته و دارند، لذا تمام ارکان نظام اسلامی بخصوص، دستگاه قضا باید اخلاق مداری را سرلوحه کار خود قرار دهند، چرا که مردم از ما محبت می‌خواهند، همین محبت اقتدار و همدلی می‌آفریند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • در فقدان خاموشی یک صدای ناب از موسیقی شریف خراسان
  • دستگاه قضا ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود
  • (تصاویر) بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران، مهمان «مست عشق»!
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند
  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است